Contact

Muziekcentrum The Box

Valkenburgseweg 50A
2223 KE, Katwijk ZH

Telefoon: 071-4015683
Web: www.boxrecords.nl & www.boxstudios.nl
Email: info@muzikantvanholland.nl

Routebeschrijving

Auto:

Als je met de auto komt, kun je het best Google Maps of de ANWB site raadplegen.

Openbaar Vervoer:

Het dichtsbijzijnde treinstation is Leiden Centraal. Vanuit Leiden Centraal is het ongeveer 15 minuten met de bus naar Muziekcentrum The Box. Er zijn erg veel bussen die nabij stoppen. Raadpleeg www.9292.nl om jouw reis te plannen!

Lopen vanuit bushalte Molentuinweg:
De bus stopt aan de provinciale weg. Hier vandaan kun je de molen net boven de huizen zien uitsteken. Loop naar deze molen toe. Mocht je de molen niet kunnen zien, loop dan vanuit de bushalte richting het dichtsbijzijnde stoplicht en ga hier naar rechts. Je bevindt je op de Molentuinweg. Ga rechtdoor op deze weg, totdat je bij het stoplicht de molen aan je rechterhand ziet staan. Loop richting de molen en vervolg je weg op de Valkenburgseweg. Blijf 500 meter rechtdoor lopen, totdat je aan je linkerhand een bord ziet staan met ‘The Box Studio’s & Records’. Bestemming bereikt!

Lopen vanuit bushalte Zonnebloemstraat:
De bus stopt aan de Valkenburgseweg. Loop vanuit de bushalte in zuidelijke richting verder de Valkenburgseweg op (dus niet richting de molen). Na 1 of 2 minuten lopen, zie je aan je linkerhand een bord met ‘The Box Studio’s & Records’. Bestemming bereikt!

 pool.viabtc